DISTRIBUIȚI
loading...

Una dintre cele mai cunoscute marci de paine de pe piata din Romania va disparea ca urmare a inchiderii fabricii care o producea.

Fosta fabrica de paine Titan, detinuta in prezent de GoodMills Romania, care se numara printre cei mai mari jucatori de pe piata de panificatie de la noi, alaturi de Vel Pitar, Boromir si Baneasa nu va mai produce paine proaspata, ultima livrare urmand sa se faca in data de 12 decembrie 2016.

De pe portile fabricii de traditie va iesi de-acum incolo doar paine congelata produsa de o fosta divizie a GoodMills. 250 de salariati vor ramane fara loc de munca, ei urmand sa primeasca salarii compensatorii.

Proprietarul fabricilor de paine Titan, GoodMills, este cel mai mare grup de morarit din Europa si a decis sa renunte la producerea de paine din Romania pentru a se concentra pe ce stie sa faca mai bine, respectiv pe activitatea de morarit, a declarat, pentru Ziare.com, Mircea Podina, director de resurse umane al GoodMills Romania.

„Este o decizie a grupului GoodMills, cel mai mare grup de morarit din Europa. GoodMills este specializat in morarit, in toate celelalte tari in care exista opereaza doar in morarit. In Romania, in momentul in care a fost achizitionata compania de aici, grupul a cumparat-o impreuna cu partea de panificatie, dar, nefacand parte din esenta experientei lor, decizia este de a se concentra pe ceea ce stiu sa faca cel mai bine”, a explicat Mircea Podina.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Cititi continuarea articolului pe ziare.com


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns