loading...

Una dintre cele mai cunoscute marci de paine de pe piata din Romania va disparea ca urmare a inchiderii fabricii care o producea.

Fosta fabrica de paine Titan, detinuta in prezent de GoodMills Romania, care se numara printre cei mai mari jucatori de pe piata de panificatie de la noi, alaturi de Vel Pitar, Boromir si Baneasa nu va mai produce paine proaspata, ultima livrare urmand sa se faca in data de 12 decembrie 2016.

De pe portile fabricii de traditie va iesi de-acum incolo doar paine congelata produsa de o fosta divizie a GoodMills. 250 de salariati vor ramane fara loc de munca, ei urmand sa primeasca salarii compensatorii.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Proprietarul fabricilor de paine Titan, GoodMills, este cel mai mare grup de morarit din Europa si a decis sa renunte la producerea de paine din Romania pentru a se concentra pe ce stie sa faca mai bine, respectiv pe activitatea de morarit, a declarat, pentru Ziare.com, Mircea Podina, director de resurse umane al GoodMills Romania.

„Este o decizie a grupului GoodMills, cel mai mare grup de morarit din Europa. GoodMills este specializat in morarit, in toate celelalte tari in care exista opereaza doar in morarit. In Romania, in momentul in care a fost achizitionata compania de aici, grupul a cumparat-o impreuna cu partea de panificatie, dar, nefacand parte din esenta experientei lor, decizia este de a se concentra pe ceea ce stiu sa faca cel mai bine”, a explicat Mircea Podina.

Cititi continuarea articolului pe ziare.com

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here