loading...

Cunoscutul europarlamentar maghiar, Laszlo Tokes, declara miercuri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că minoritarii maghiari nu se pot bucura de Ziua Naţională a României, nota ebihoreanul.ro, citat de flux24.ro.

„Este jignitor că România şi-a pus ziua naţională la data de 1 Decembrie, care este o dată jalnică pentru cetăţenii maghiari din România”, spunea europarlamentarul.

Tokes a mai afirmat că maghiarii „nu pot împărtăşi această sărbătoare” pentru că „este ziua în care am pierdut Transilvania, am devenit minoritari şi asupriţi”.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Tot el declara că majoritatea românească ar trebui să aleagă o altă dată pentru ziua naţională, cum ar fi cea a declanşării revoluţiei din decembrie 1989, dar a refuzat să o precizeze explicit.

„Nu este de datoria mea să le dau sfaturi fraţilor români”, a mai zis Tokes.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here