NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

Suspendarea cursurilor in scolile in care se organizeaza alegerile parlamentare din 11 decembrie a fost solicitata de Prefectura, potrivit reprezentantilor ISMB. Potrivit reprezentantilor ISMB, Prefectura a solicitat, printr-o adresa scrisa, suspendarea cursurilor in preajma alegerilor, scrie portalinvatamant.ro

„Prefectura municipiului Bucuresti ne-a solicitat printr-o adresa scrisa sa luam o decizie cu privire la suspendarea cursurilor in preajma alegerilor, iar decizia Consiliului de Administratie a Inspectoratului Scolar al municipiului Bucuresti a fost aceea de a suspenda cursurile vineri inaintea alegerilor dupa-amiaza vineri si in dimineata zilei de luni, dupa alegeri”, a declarat inspectorul scolar Stefania Manea.

„Vineri, în jumătate din cele 420 de unităţi de învăţământ, respectiv 210, cursurile se desfăşoară normal, în celelalte şcoli orele se vor opri după 12.00 , când va începe pregătirea claselor sau a sălilor de sport pentru scrutinul de duminică. Luni, situaţia este puţin diferită, şi anume, în unele şcoli cursurile vor fi reluate la ora 10.00, iar în altele la ora 12.00. Vorbim cam de aproximativ 200 de unităţi de învăţământ în care cursurile vor începe mai târziu decât programul obişnuit”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar.

„Avem unitati scolare unde sectia de votare este in sala de sport. Intrarea in scoala si cea in sectia de votare sunt diferite. Astfel incat nu se justifica suspendarea cursurior. Inca nu avem o situatie centralizata a unitatilor scolare unde vor fi suspendate cursurile”, a explicat Marian Banu.

Citeste mai multe pe RomaniaTV


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns