loading...

Înregistrarea video de 31 de secunde surprinde momentul când căţeluşa Mollie îşi ia rămas bun de la stăpânul său, aflat pe patul de moarte. Timidă, căţeluşa se apropie de tânărul de 33 de ani, care zace în comă. Se apropie de chipul său, parcă ar vrea să-l trezească.

Familia lui Ryan Jessen a acceptat cu greu despărţirea de tânărul de 33 de ani. Zilele trecute, americanul s-a dus la medic, acuzând dureri de cap. A crezut că are migrene, însă doctorul i-a pus un diagnostic şocant: tânărul suferise o hemoragie cerebrală. Starea sa de sănătate s-a deteriorat alarmant. A fost spitalizat, iar, în câteva ore, a intrat în comă.

Medicii californieni spun că Ryan a avut probleme cu tensiunea, foarte probabil, din cauza excesului de energizante. Familia a primit vestea că tânărul nu mai poate fi salvat. Doctorii au chemat rudele să-şi ia rămas bun şi le-au permis să aducă şi câinele lui Ryan, scrie observator.tv

Atunci a fost surprinsă emoţionanta scenă, între boxerul Mollie şi stăpânul ei. Momentul a fost filmat de sora lui Ryan, care a postat videoul pe Internet. A fost văzut, în doar câteva zile, de 9 milioane de oameni.

 


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here