NEWS ALERT
Ciclonul Peter vine peste Olaf. Cum va arata vremea in urmatoarele zile in Romania

Celebra clarvăzătoare de naționalitate bulgară, cunoscută sub numele de Baba Vanga, a vorbit în profețiile ei despre data când Iisus Hristos va coborî pe Pământ.

Ea a spus că tot ceea ce stă scris în Biblie se va îndeplini, iar sfârșitul lumii va veni într-o zi, însă nu vor avea loc catastrofe naturale. Vanga a prezis încă 1000 de ani de pace și bunăstare pe Pământ.

Celebra clarvăzătoare a proorocit că ceea ce stă scris în Biblie referitor la coborârea pe Pământ a Fiului lui Dumnezeu se va împlini. El va aduce pacea și înțelegerea, scrie Chudesa.

Ea spunea la momentul respectiv că această coborâre pe Pământ a lui Iisus va avea loc după anul 2010, când vom începe să simțim cu adevărat prezența lui. Vanga susținea că Iisus este demult pe Pământ, dar schimbările pe care le va aduce cu el vor deveni extrem de vizibile de-abia după sfârșitul lui 2012.

Ea credea că Noul Messia va reconcilia toate credințele și religiile de pe glob, care adesea stau la baza multor conflicte armate din lume. Iisus va veni ca un pacificator și că restabili liniștea și pacea în întreagă lume. Vanga spune despre el: „Cel care va semna contractul pentru pacea planetei”.

Vanga l-a văzut pe Hristos venind pe Pământ în haine albe. Ea spunea că va veni vremea când oamenii vor simți cu inima reîntoarcerea lui Messia. Conform spuselor sale, Iisus va veni de undeva din Est. Aceste profeții se potrivesc cu cele făcute de Nostradamus, conform căruia din Est va veni un Om Luminat din Cer.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns