loading...

Câțiva pescari din nordul regiunii Asturias au ieșit cu barcă la pescuit în larg, la câteva mile distanță de strâmtoarea Villaviciosa.

Au crezut, la un moment dat, că sunt cu toții într-un film science-fiction, când unul din ei și-a scos captura din apă, relatează Dalily Mirror.

Pescarul prinsese în plasă un calmar uriaș, de 10 metri lungime și 150 de kilograme. Vorbind despre „monstrul” scos la suprafața, pescarul a spus:

„Cand vezi un specimen de asemenea dimensiuni nu poți să nu fii intimidat. Chiar și cei care pescuiesc zi de zi că o astfel de captură o faci o dată în viață. Parcă ai fi într-un film fantastic”.

Creatura a fost congelată și trimisă la Institutul de Cercetări Marine. Președintele acestuia a spus: „Este o descoperire extraordinară – unul din cele mai mari exemplare pe care l-am văzut în ultimii ani”.

Deși calmarul prins în largul costelor Spaniei are dimensiuni uriașe, acesta nu este cel mai mare descoperit vreodată.

Sursa: stireazilei.com


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here