DISTRIBUIȚI
loading...

Bolnavii de cancer primesc noi speranțe odată cu o descoperire revoluționară. O nouă moleculă obligă celulele canceroase să se autodistrugă. Aceasta a fost elaborată la Universitatea din Texas unde au lucrat cercetători din mai multe centre de cercetare.

Molecula este un purtător sintetic, care introduce în celulele tumorale ioni de clorura și soidiu. Metoda se bazează pe faptul că, pentru a supraviețui, celulele au nevoie de menținerea unei concentrații stabile de ioni în membranele celulare.

Dacă echilibrul este perimat, celula moare. În cazul celulelor canceroase se schimbă mecanismul transportului de ioni în membrană, scrie Eurek Alert

În urmă cu 20 de ani, cercetătorii au descoperit compusul natural Prodigiozin. Acesta poate funcționa ca purtător de ioni, având și proprietăți anticanceroase.

Mulțumită acestei descoperiri, medicii de acum au reușit să creeze un purtător sintetic care se lipește de ionii de clor. Acest lucru permite ionilor să se dezvolte în membrana celulară, care este compusă în special din grăsimi. Împreună cu ionii de clor, purtătorul are și ioni de sodiu.

Cercetările au arătat că acest purtător sintetic omoară celulele canceroase umane. Concentrația ionilor se schimbă înainte de a apariția apoteozei, moartea celulelor. Pentru moment, neajunsul este că preparatul omoară atât celulele canceroase, cât și pe cele sănătoase. Cercetătorii încearcă să dezvolte un sistem de conectare selectiv al preparatului la celule, ei sparand să fie ajutați în acest sens de molecula texafirin.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Cât de curând vor începe testele pe cobai.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns