NEWS ALERT
Imagini greu de privit! Româncă filmată în timp ce lovea și scuipa doi bătrâni dintr-un azil din Italia

Oamenii de știință au descoperit cea mai mare colonie de viețuitoare, observată vreodată în mediul lor natural. Până acum, „supercolonia” are o lungime de peste 38 de kilometri.

Obosite de viața pe copaci, furnicile africane au început să își părăsească teritoriul iar umanitatea ar trebui să devină conștientă de pericolele ce derivă din acest lucru, noteaza Daily Mail

„Lepisiota Canescens” este specia care amenință omenirea. Această specie de furnici provine din pădurile virgine ale Etiopiei. Oamenii de știință spun că aceste furnici sunt periculoase deoarece sunt capabile să creeze supercolonii, incluzând în ele furnicile din diverse cuiburi. Astfel, ajuns să se răspândească pe teritorii largi, în perioade scurte.

Cercetătorii au transmis un semnal de alarmă către mai multe institutiii din SUA și Etiopia, publicând și un raport în revista „Insectes Sociaux”, raport care conține studile ce susțin afirmațiile lor.

„Specia de furnici găsită în Etiopia are potențialul de a cuceri lumea”, spune cordonatoarea studiului, Magdalena Sorger, de la North Carolina Museum of Natural Sciences. Ea adaugă că speciiile invazive călătoresc, adesea, odată cu omul iar, dacă turismul și comerțul continuă să se dezvolte în această regiune, este foarte posibil ca furnicile să se răspândească în întreagă lume. Este nevoie doar ca o frunica gravidă să între în bagajele turiștilor și putem asita la situații dintre cele mai grave.

Momentan, aceste furnici gigantice trăiesc în pădurile naturale din Etiopia, bogate în specii rare. Acest lucru se datorează faptului că creștinii etiopieni și-au înconjurat bisericile cu vegetație și, în acest fel, au păstrat intacte păduri vechi de mai mult de 1000 de ani.

Exact în aceste păduri se află și supercolonia de furnici lungă de 38 de kilometri. Ce e mai rău de-abia de-acum înainte ar putea avea loc, dacă acest furnici s-ar muta în locuri unde nu există prădători. O specie asemănătoare a atacat Parcul Național Kruger din Africa de Sud. După ce autoritățile australiene au descoperit furnici într-un vapor de marfă, portul Darwin a fost închis pentru a se lupta împotriva dăunătorilor.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns