loading...

Sociologii britanici au stabilit un top al celor mai periculoase locuri pentru făcut sex. Concluzia a fost că mângâierile lascive nu aduc numai plăcere, ci pot provoaca de multe ori o mare durere.

În cadrul unui studiu, fiecare a treia persoană a recunoscut că, în momentul apogeului actului sexual, s-a întâmplat să se rănească. Ciudat a fost că locul cel mai periculos pentru sex s-a dovedit a fi canapeaua din camera de zi, informează Teen Problem

40 la sută dintre respondenți au recunoscut că de-abia dimineață și-au dat seama de rănile pe care și le-au provocat în timpul actului sexual. 5% dintre aceștia au declarat că rănile au fost destul de grave, fiind nevoiți să apeleze la un medic.

Alte locuri periculoase pentru mângâierile calde sunt scările, mașinile de familie, dușurile, mesele sau dulapurile de la birou.

Fiecare a zecea pereche a spus că a căzut din pat în timpul actului sexual de mai multe ori, iar fiecare al 50-lea britanic susține că, împreună cu partenera, au căzut de pe mașina de spălat.

Cele mai frecvente leziuni provocate în timpul actului sexual sunt întinderile de mușchi și tendoane, leziuni ale coloanei vertebrale, spasme ale mușchilor gâtului, leziuni la coate și genunchi. Studiul arată că britanicii sunt printre cei mai inventivi în materie de experimente care se lasă cu îngrijiri medicale.

Experții cred că, la baza traumelor provocate de sex, stau experiența slabă a celor implicați, sălbăticia și creativitatea extremă. Aceasta din urmă vine din ambiția partenerilor de a face ca totul să pară un film.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here