DISTRIBUIȚI
loading...

O cameră de bord a înregistrat un accident grav care s-a soldat cu două victime. Accidentul a avut loc zilele trecute în judeţul Alba, iar poliţia a spus că este de vină un şofer care a făcut o depăşire neregulamentară. Dar care este adevărul?

Site-ul 4Tuning oferă o interpretare din mai multe unghiuri ale acestui accident. Voi ce credeţi?

Se dă un autoturism care circulă regulamentar, cel din care se filmează, aparent un Logan. În faţa lui se află un Opel Astra H de culoare gri, iar în faţa acestuia este un microbuz. Toate maşinile circulă în şir indian, cu viteză redusă, cel mai probabil din cauza unui alt vehicul care merge încet.

La un moment dat, microbuzul face o depăşire destul de brusca. Poate din cauza microbuzului mare, Opelul din spatele său nu are vizibilitate bună, iese şi el să facă o depaşire, dupa care reintră pe banda lui, văzând că vine din faţă un alt autoturism. Acesta, un alt Opel, model Vectra B de culoare albastră, circulă aparent cu o viteză foarte mare, deşi este în localitate. Şoferul său vede Opelul gri care încearcă depăşirea, se sperie şi pierde controlul maşinii, intrând pe contrasens şi lovind aproape frontal Loganul.

Acum se naşte întrebarea: cine este de vină pentru acest accident? Şoferul de microbuz care a făcut o depăşire prea din scurt? Şoferul Opelului gri care a încercat o depăşire, deşi nu avea vizibilitate, după care a revenit? Sau şoferul maşinii de pe contrasens, Opelul albastru, care avea o viteză prea mare şi a pierdut controlul? Un lucru e clar: şoferul Loganului din care se filmează nu poate fi tras la raspundere cu nimic, pentru că nu avea ce să facă pentru a evita impactul.

Rugămintea noastră este să vă uitaţi de mai multe ori la film şi să vă spuneţi părerea. A noastră este că vinovaţi sunt mai mulţi, dar cel mai cel este şoferul Opelului albastru care conducea mult prea repede maşina şi nu a avut cum să o stăpânească.

Sursa: 4tuning.ro

 


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


 


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

2 COMENTARII

 1. Au încălcat regulile privind depăşirea, trei conducători auto, depăşind pe linie continuă, ai:
  1. autoturismului din faţa microbuzului
  2. microbuzului
  3. opelului care nu a finalizat depăşirea, dar prin manevra efectuată a dus la producerea accidentului.
  În ce priveşte Opelul albastru, numai expertiza poate stabili dacă a avut viteza peste limita legală, dar acesta a evitat accidentul cu Opelul, însă a ajuns pe contrasens şi se pare că nu a frânat deloc. Greu de a prevedea reacţia în aceste momente.
  Şi eu m-am pus cu roţile în sus din cauza unui cretin ce a virat la dreapta, într-o intersecţie, în pantă, din banda a II-a, eu fiind pe banda I, tăindu-mi calea. Am frânat să-l evit şi m-am dus. A doua maşină în spatele meu era a poliţiei locale – nu au văzut nimic?!? Aşa că am fost „vinovat”. Mai bine îi dădeam una şi se răsturna el.

 2. Foarte evident:
  – Soferul cu Opel Gri incearca o depasire pe linie continua fara sa se asigure. Din sens opus vine cu viteza Opelul Albastru care incercand sa evite coleziunea iese putin in dreapta dupa care pierde controlul si se izbeste de saracul Golan.
  – Doi vinovati: primul Opel Gri deoarece a pus in pericol pe celalalt conducator auto care venea din sens invers, al doilea Opel Albastru viteza destul de mare din cate se vede.
  Cel cu microbusul depaseste si el pe linie continua dar asta nu inseamna ca si Opel Gri trebuia sa faca la fel.

Lasă un răspuns