loading...

Caz fără precedent de tâlhărie într-o zona din Romania. În doar 48 de ore, cinci femei au fost bătute cu sălbăticie şi jefuite de un grup de infractori necunoscuţi. Un tânăr a pus recompensă pe capul autorilor.

Femeile din municipiul Botoşani trăiesc în teroare de 48 de ore. Le este frică să meargă pe stradă după ce s-a lăsat întunericul. Şi asta din cauza unui grup care atacă şi jefuieste cu bestialitate pe raza municipiului. Poliţiştii încă nu au dat de urma făptaşilor, iar populaţia stă cu frica în sân.

Grupul de tâlhari atacă femeile după lăsarea întunericului fie în plină stradă, dar mai ales în zone ferite de ochii trecătorilor. Modul de operare este groaznic pentru victime. Atacă brutal, lovesc fără milă victima şi apoi o lasă fără bunuri. Caută bijuterii şi telefoane. Prima victimă a fost o bătrână de 80 de ani. Miercuri seara femeia a fost prinsă în scara blocului şi pur şi simplu călcată în picioare. Vecinii au găsit-o într-o baltă de sânge.

A urmat un alt atac violent, de această dată pe strada Împărat Traian. O femeie care intra în curtea casei a fost prinsă şi bătută. Apoi atacatorii i-au furat poşeta. Joi, teroarea a continuat, după lăsarea serii. Prima victimă a fost o femeie de 48 de ani atacată în zona Pod de Piatră. A fost lovită puternic şi apoi atacatorii i-au luat poşeta. Femeia a suferit traumatisme atât de severe că a fost transportată de urgenţă la Iaşi.

În aceeaşi seară, alte două femei au fost bătute şi jefuite pe strada Primăverii. Femeile au rămas fără bijuterii şi telefoane. Atacatorii nu au fost încă identificaţi, dar Poliţia a intrat în alertă maximă.

”În ultimele două zile cinci femei au reclamat că în timp ce se deplasau pe raza municipiului Botoşani au fost atacate de persoane necunoscute care întrebuinţând acte de violenţă le-au sustras bijuterii şi alte bunuri care le aveau asupra lor. Discutăm de o încradrare juridică a acestor fapte ca tâlhărie calificată . Efectuăm cercetări prin poliţiştii de investigaţii criminale sub supravgherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Poliţiştii şi jandarmii patrulează pe străzi.

Vă pot confirma că la aceast moment există un cerc de suspecţi în cauză şi sunt convinsă că în scurt timp colegii mei ne vor furniza şi date despre identificarea acestora.”, declară Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani. Totodată, poliţiştii recomandă botoşănencelor să evite străzile puţin circulate după căderea serii şi să meargă însoţite.

”Le recomandăm botoşănenilor să manifeste o atenţie sporită atunci când sunt nevoiţi să se deplaseze după deplasarea serii prin locuri sau zone slab iluminate sau slab circulate este de preferat să fie însoţite de cineva,dacă această deplasare trebuie făcută„, precizează Daniela Gheorghiescu. Recompensă pentru aflarea făptaşilor.

Un tânăr a cărui mamă a fost bătută joi seara a ajuns să ofere recompensă pentru a afla cine i-a agresat mama. ”Ofer 1500 de lei celui care îmi dă o informaţie despre cel care a bătut-o pe mama mea. Şi după aceea vai şi amar pentru ăla. Când am venit la Urgenţe era inconştientă. A venit unul care a lovit-o şi i-a luat telefonul de la ureche şi cercelul. Au venit alţii doi din spate şi au lovit-o cu picioarele. A stat 40 de minute în zăpadă pe jos„, spune tânărul dispus să ofere recompensă pentru a afla cine i-a agresat mama.

Citeste mai mult: adevarul.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here