loading...

O femeie s-a dezbrăcat complet în mijlocul orașului Liverpool, Marea Britanie, în semn de protest față de masacrul anual al animalelor. Ea s-a întins pe o farfurie, simulând carnea pe care oamenii o mănâncă de Crăciun, scrie Daily Mail.

De fiecare parte a farfuriei erau aşezate un cuţit şi o furculiţă uriaşe, iar lângă nud, mazăre, morcovi şi varză false.  Pe farfurie era inscripţionat şi un mesaj: „Încercaţi să descrieţi cine este pe farfurie”.

Englezii nu mănâncă porc de sărbători, ci curcan. Temperatura rece de afară nu a speriat-o pe femeia care luptă pentru drepturile animalelor. Directoarea PETA Elisa Allen a declarat pentru Liverpool Echo: „PETA îi încurajează pe toți oamenii să își extindă spiritul de Crăciun pentru pace și pentru bunăstarea animalelor, eliminându-le din meniul tradițional de sărbători”.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Sursa: Daily Mail

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here