Cosmin Alexandru, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri, implicat in numeroase proiecte antreprenoriale, tine sa aduca aminte care au fost visele romanilor care au iesit in strada in decembrie 1989. „Curajul si sacrificiile acelor zile au fost onorate cu un singur an de guvernare”, spune Alexandru.

loading...

„E trist ca timp de 27 de ani de la Revolutie, am putut onora curajul si sacrificiile acelor zile cu un singur an de guvernare precum cea pentru care mii de romani si-au riscat sau si-au dat viata atunci. Iar asta a fost posibil doar dupa ce alte cateva zeci de romani au murit pe mana unui stat corupt sau nepasator.

Sunt foarte convins ca niciun roman n-a murit la Revolutie pentru viloiul lui Dragnea, impostura lui Ponta sau silicoanele cap de lista ale nepoatei lui Pandele. Nici pentru zecile de penali care au intrat in Parlament girati de ALDE, PSD sau PNL. Nici pentru scoli care produc analfabeti numai buni de asistat ca sa voteze cum li se dicteaza. Nici pentru spitale din care iesi mai bolnav decat ai intrat”, a scris Alexandru pe Facebook.

El tine insa sa arate si „semenele bune”.

„Drumul democratiei a fost mult mai greu decat ne-am imaginat toti in 1990. Insa semne bune, chiar daca tarzii, putem numara: un DNA hotarat si eficient, un model de guvernare onesta si competenta si o mana de parlamentari decisi sa atace sistemul cu fiecare ocazie in care va incerca sa-si serveasca din nou doar propriile interese. Pe baza lor cred ca urmatorii 4 ani vor fi cei mai importanti pentru ca Romania sa implineasca cu adevarat sperantele noastre de acum 27 de ani. Poate ca 2020 (Brucan x 2) va fi numarul nostru castigator. Eu o sa fac tot ce pot pentru asta”, a mai spus Alexandru.


ATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.

Sursa: aktual24.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here