loading...

Cosmin Alexandru, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri, implicat in numeroase proiecte antreprenoriale, tine sa aduca aminte care au fost visele romanilor care au iesit in strada in decembrie 1989. „Curajul si sacrificiile acelor zile au fost onorate cu un singur an de guvernare”, spune Alexandru.

„E trist ca timp de 27 de ani de la Revolutie, am putut onora curajul si sacrificiile acelor zile cu un singur an de guvernare precum cea pentru care mii de romani si-au riscat sau si-au dat viata atunci. Iar asta a fost posibil doar dupa ce alte cateva zeci de romani au murit pe mana unui stat corupt sau nepasator.

Sunt foarte convins ca niciun roman n-a murit la Revolutie pentru viloiul lui Dragnea, impostura lui Ponta sau silicoanele cap de lista ale nepoatei lui Pandele. Nici pentru zecile de penali care au intrat in Parlament girati de ALDE, PSD sau PNL. Nici pentru scoli care produc analfabeti numai buni de asistat ca sa voteze cum li se dicteaza. Nici pentru spitale din care iesi mai bolnav decat ai intrat”, a scris Alexandru pe Facebook.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


El tine insa sa arate si „semenele bune”.

„Drumul democratiei a fost mult mai greu decat ne-am imaginat toti in 1990. Insa semne bune, chiar daca tarzii, putem numara: un DNA hotarat si eficient, un model de guvernare onesta si competenta si o mana de parlamentari decisi sa atace sistemul cu fiecare ocazie in care va incerca sa-si serveasca din nou doar propriile interese. Pe baza lor cred ca urmatorii 4 ani vor fi cei mai importanti pentru ca Romania sa implineasca cu adevarat sperantele noastre de acum 27 de ani. Poate ca 2020 (Brucan x 2) va fi numarul nostru castigator. Eu o sa fac tot ce pot pentru asta”, a mai spus Alexandru.

Sursa: aktual24.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here