loading...

Un autocar cu pasageri a fost cuprins de flăcări, luni dimineață, la intrarea în Bârlad. 49 de persoane au fost evacuate. Iftene Petru, purtător de cuvânt ISU Vaslui, a precizat pentru Digi24 că pompierii militari au ajuns la fața locului pentru a stinge incendiul.

Din primele informații, este vorba despre un autocar de navetiști, care face legătura între municipiul Bârlad și localitățile din apropiere.

„În momentul în care autocarul a intrat în Bârlad, în partea din spate a pasagerilor a fost constatat fum, șoferul a deschis ușile și toți pasagerii s-au evacuat în cpndiții de siguranță”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Niciunul dintre cei 49 de pasageri nu a fost rănit. Incendiul a fost localizat în partea din spate a autocarului și a fost stins înainte să se extindă în restul autocarului.

Acum urmează să se stabilească cauza incendiului.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here