NEWS ALERT
Primaria Capitalei angajeaza 2000 de oameni in cadrul unui targ de joburi. Cand are loc aceasta si cum te poti angaja

Un prezentator tv s-a enervat rău pe actuala clasă politică, stârnind mânia actualului parlamentar, Robert Turcescu. Totul s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea TV.

„Se adună toți ca la hoit. S-a ajuns foarte jos în politica românească. Se cațără pe corpul sângerând al României. Înainte de alegeri, domnule Turcescu, am spus că toți nenorociții din politica românească trebuie să dispară din politica românească. Îi văd pe toți că au discuții în secret. Ce mai vreți cu România asta? Lăsați-o dracului de țară! Plecați dracului și lăsați medicii să vina și pe toți cei care au plecat din cauza voastră, din cauza negocierilor voastre nemernice! Este prea mult pentru mine să comentez. Astea sunt negocieri? Negocierile le fac niște domni. Ăștia sunt politicieni care se cațără pe rănile sângerânde ale unei țări? Au distrus poporul. Până când mai negociază?”, a zis Octavian Hoandră.

Turcescu a intervenit și a zis: „Domnule Hoandră, știu că sunt la dumneavoastră acasă, dar nu este politicos să aruncați genul acesta de vorbe la adresa tuturor celor care au intrat în Parlament”.

Octavian Hoandră a replicat: „Este fix problema mea. Nu vreau o discuție cu dumneavoastră. Am sentimente bune pentru dumneavoastră, dar nu avem ce discuta. M-am săturat de 27 ani să acord prezumția de încredere! M-am săturat! Oamenii nu au ce vota”.

Turcescu a adăugat: „Intrati dumneavoastră în politică să va voteze pe dumneavoastră! Haideți să vedem câți va votează și așa îmbunătățim Parlamentul”.

Octavian Hoandră: „N-ați vrea să îmi faceți și programul zilnic, domnule Turcescu? Poate vreți să îmi spuneți ce cafea să beau. Nu vreau să dialoghez cu dumneavoastră. Faceți ce doriți! Cine a câștigat alegerile să guverneze. (…) Cât tupeu să ai, tu PNL, să vrei să vii la guvernare când ai primit un șut în fund de la electorat? Rușinos!”.

Sursa Aktual 24


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

2 COMENTARII

  1. nu mi s-a parut nimic rau din ce a spus domnul Turcescu! prezentatorul a intrecut masura! Si ce daca PNL-ul incearca sa faca guvernul?? are tot dreptul! ca nu va reusi e altceva! dar nu inteleg..ce vrea sa spuna prezentatorul?? ca cei care au iesit nu sunt hoti?:)) sa fim seriosi, stim ca B1 e cu PSD-ul 🙂

  2. In sfarsit cineva da la b1 spune ce treuie acestui neavenit! Cat tupeu sa ai dupa ce recunosti ca ceea ce faceai ca si jurnalist nu era decat sub ,,acoperire”,sa vii acum sa dai lectii de democratie.Apropo democratie dupa cate am invatat eu la scoala inseamna puterea in mainile poporului,nu in mana acestor impostori in toate incepand de la iubirea de tara si provaduirea adevarului,nu sunt decat o sleahta de talhari si tradatori de tara! Asta sunt asta au dovedit si se vor pierde in meandrele istorie ca niste fanarioti niste oameni ce-si vand si sufletul pentru a le fi lor bine si acolitilor! rusine turcescule ca domn nu iti pot spune,sa dea d-zeu ca acesti oameni sa reuseasca si sa va faca uitati pe voi cu basescu cu tot,AFARA DIN TARA TRADATORILOR!!!!!!!

Lasă un răspuns