loading...

Kremlinul anunţă prin agenţia de presă RIA, citat de Reuters, că aproape toate canalele de comunicare cu SUA sunt îngheţate.

Aproape toate canalele de comunicație dintre administrația de la Moscova și cea de la Washington sunt „înghețate”, a anunțat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov.

‘Aproape fiecare nivel al dialogului cu SUA este închis. Nu mai comunicăm sau o facem la minim’, a indicat Peskov.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Tot miercuri, Ministerul de Externe rus a criticat Olanda pentru că această ţară permite Statelor Unite să desfăşoare echipamente militare pe teritoriul ei, precum şi pentru verdictul prin care o instanţă olandeză a cerut ca un patrimoniu muzeal transferat din Crimeea în Olanda să fie returnat Ucrainei, nu Rusiei.

‘Se pare că autorităţile olandeze au în vedere să distrugă în mod deliberat relaţiile cu Rusia’, a declarat purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, care a mai precizat că autorităţile ruse vor înainta recurs.

Sursa: stireazilei.com

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here