loading...

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, senatorul Traian Băsescu, nu a dorit să comenteze punctual propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de prim-ministru – Sevil Shhaideh, precizând că PMP este şi rămâne în opoziție.

”Nu am (o primă reacţie – n.r.). Noi suntem în opoziție, noi rămânem în opoziție”, a declarat Traian Băsescu, miercuri, la Parlament, întrebat ce părere are despre propunere şi dacă PMP o va susţine în Parlament.

„Eu nu o cunosc pe doamna prea bine, doar am auzit câte ceva. Am auzit că a fost ministru la Dezvoltare Regională după Dragnea. Atât ştiu despre dânsa. Concluzia mea: nu o cunosc pe doamna, dacă mă întâlnesc cu ea nu ştiu cine e”.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Sevil Shhaideh este persoana propusă de coaliţia PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru al României, a anunţat, la Palatul Cotroceni, Liviu Dragnea, şeful Partidului Social Democrat, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

Sursa: capital.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here