„Nominalizarea unui premier de faţadă este finalul unei puneri în scenă începute odată cu prezentarea promisiunilor fără nicio bază din programul de guvernare al PSD în campanie.

loading...

Faptul că PSD şi Liviu Dragnea sunt consecvenţi în amăgirea oamenilor şi în promisiuni nefondate, asta este doar o parte a discuţiei, pentru care PSD va răspunde pe măsură ce oamenii îşi vor da seama că aproape nimic din ce a promis acest partid nu poate fi îndeplinit.

Însă faptul că PSD propune astăzi un premier fără nicio autoritate politică şi executivă, care în mod clar va fi păpuşat din umbră, este un aspect extrem de grav şi se va răsfrânge, din păcate, asupra noastră, a tuturor, ca cetăţeni”, a spus Buşoi într-un comunicat de presă.

 Liberalul susţine că premierul propus de Dragnea este unul de „faţadă”.

România se află într-o situaţie destul de sensibilă, într-un context regional şi european complicat, cu provocări economice şi sociale. Cum va fi capabil să răspundă la aceste provocări un prim-ministru de faţadă, un prim-ministru condus din telecomandă, asta doar dl Dragnea va putea să răspundă„, arată liberalul, potrivt evz.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here