loading...

„Nominalizarea unui premier de faţadă este finalul unei puneri în scenă începute odată cu prezentarea promisiunilor fără nicio bază din programul de guvernare al PSD în campanie.

Faptul că PSD şi Liviu Dragnea sunt consecvenţi în amăgirea oamenilor şi în promisiuni nefondate, asta este doar o parte a discuţiei, pentru care PSD va răspunde pe măsură ce oamenii îşi vor da seama că aproape nimic din ce a promis acest partid nu poate fi îndeplinit.

Însă faptul că PSD propune astăzi un premier fără nicio autoritate politică şi executivă, care în mod clar va fi păpuşat din umbră, este un aspect extrem de grav şi se va răsfrânge, din păcate, asupra noastră, a tuturor, ca cetăţeni”, a spus Buşoi într-un comunicat de presă.

 Liberalul susţine că premierul propus de Dragnea este unul de „faţadă”.

România se află într-o situaţie destul de sensibilă, într-un context regional şi european complicat, cu provocări economice şi sociale. Cum va fi capabil să răspundă la aceste provocări un prim-ministru de faţadă, un prim-ministru condus din telecomandă, asta doar dl Dragnea va putea să răspundă„, arată liberalul, potrivt evz.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here