loading...

Medicul primar Henry Osakwe are 51 de ani, este originar din Nigeria si lucreaza la Spitalul Judetean Arad.

A absolvit cursurile Facultății de Medicină din Romania si a îndrăgit așa de mult tara noastră, încât a decis să rămână si să profeseze aici, după terminarea studiilor, informează ziarul Adevarul.

In cei 30 de ani de când lucrează in Romania ca medic chirurg pediatru, Henry a avut peste 7000 de intervenții si a consultat peste 50.000 de copii. In acești ani, medicul a avut o tentativa de a pleca din Romania pentru a merge sa profeseze in Marea Britanie, dar părinții copiilor din Arad l-au rugat sa rămână, deoarece copiii au nevoie de el.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Citește întregul articol AICI.

Sursa: stirilekanald.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here