NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

Bine intenţionaţi, polițiștii din orașul Hudson, statul New York, au spart geamul unui autoturism care stătea înzăpezit într-o parcare, în încercarea de a salva de la îngheț o bătrână, pentru ca în final să constate că aceasta era, de fapt, un manechin.

O persoană a sunat precipitată la poliție și a anunțat că o bătrână a murit înghețată în timp ce se afla într-o mașină, transmite BBC.com.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au văzut prin geamul autoturismului silueta unei bătrâne care stătea înțepenită pe locul din dreapta, purtând centura de siguranță și o mască de oxigen pe figură.

Ulterior, proprietarul avea să declare că folosea manechinul pentru cursuri de prim ajutor. Polițiștii au spus că mașina era îngropată în zăpadă, sugerând că a stat peste noapte la temperaturi de aproximativ -13 grade Celsius. Manechinul era foarte real, avea haine reale, ochelari, pantofi, dinți și pete pe piele.

Foto: Departamentul de Poliție Hudson

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe proprietar, care s-a plâns de acțiunea Poliției, nevenindu-i să creadă că agenții i-au spart geamul mașinii. „A fost extrem de vocal și chiar i-a vorbit obscen sergentului”, a declarat Edward Moore, șeful secției de Poliție.

În urma incidentului polițistul Edward Moore are un mesaj clar pentru cei ce dețin manechine: „Ca să fie totul foarte clar, toți cetățenii din Hudson trebuie să știe că dacă își parchează mașinile cu un manechin realist încuiat înauntru într-o noaptre cu temperaturi sub zero grade…le vom sparge geamurile”, a dat asigurări Moore.

 

 

 


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns