NEWS ALERT
Prezicătoarea Maria Ghiorghiu vorbeste despre O MARE NENOROCIRE pentru România: „Dimineața am auzit o vocea care-mi striga: Nucleara, nucleara!”

Vrei să ai dinți albi, dar tratamentele la stomatolog ţi se par prea scumpe? Ei bine, există un truc extrem de ieftin cu ajutorul căruia îţi poți schimba culoarea danturii la tine acasă.

Sunt câteva ingrediente care fac minuni pentru dinți, dar înainte să le folosești, este indicat să ceri sfatul stomatologului. Nu toată lumea reacționează la fel, de aceea este bine să fii îndrumată de un specialist.

Pentru asta ai nevoie de două bucăți mici de folie de aluminiu, 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu și 2 lingurițe de pastă de dinți.

Amestecă bine bicarbonatul de sodiu și pasta de dinți, apoi unge bucățile de aluminiu cu soluția obținută. Benzile cu înălbitorul natural trebuie puse, apoi, pe dinți pentru 30 de minute, potrivit livestrong.com.

După ce le dai jos, spală-te pe dinți și bucură-te de efectele obținute. Nu folosi acest remediu mai mult de o dată pe săptămână.

Pe lângă acest remediu natural de albire a dinților, trebuie să ții cont și de alte reguli, dacă vrei să ai o dantură sănătoasă. În primul rând, ar trebui să renunți la ceai negru, cafea sau vin roșu, pentru că aceste produse conțin substanțe care pătează dinții. Dacă, totuși, le consumi, spală-te pe dinți de fiecare dată.

Periuța de dinți trebuie schimbată la fiecare 2-3 luni, altfel nu faci decât să împrăștii bacteriile din gura ta. Aceeași regulă se aplică și pentru periuța electrică. O atenție deosebită trebuie să o acorzi și limbii tale. Curăț-o bine în fiecare dimineață, dacă vrei să scapi de bacterii și să ai respirația proaspătă.

Morcovii cruzi, țelina apio, merele sau popcornul sunt alimente care îți curătă dinții. Mănâncă-le la finalul fiecărei mese și vei elimina reziduurile de pe dinți. Chiar dacă te speli de două ori pe zi, nu îți va fi de mare ajutor acest obicei dacă nu folosești și ață dentară.

Durata periajului dentar este foarte importantă, dacă vrei să ai dinți albi. Ar trebui să te speli pe dinți cam două minute, pentru că de atâta timp este nevoie ca fluorul din pasta de dinți să se fixeze de smalț. Nu este indicat să îți clătești gura cu apă după ce te-ai spălat pe dinți, pentru că vei anula efectul fluorului. Dacă nu poți altfel, folosește o apă de gură, pentru că aceste produse conțin fluor. Citeste mai multe pe unica.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns