loading...

Vrei să ai dinţi albi, dar tratamentele la stomatolog ţi se par prea scumpe? Ei bine, există un truc extrem de ieftin cu ajutorul căruia îţi poți schimba culoarea danturii la tine acasă.

Ai nevoie de: putin praf de copt, pasta de dinți, folie aluminiu.

Ce ai de făcut: amestecă praful de copt cu pasta de dinți. Împăturește folia de aluminiu în două şi aplică pasta rezultată pe toată lungimea.

Tot ce trebuie să faci acum e să o aplici pe dantură şi să stai asa o oră. Fă asta o dată pe zi timp de săptămână iar dinții tăi vor fi mai albi că niciodată!

Sursa: a1.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here