NEWS ALERT
„Dragi români, vă scriu din anul 2036 . In sfârșit, promisiunile doamnei Olguta au fost respectate!"

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în iunie anul trecut, pentru șantaj, fostul patron OTV se află închis acum la Penitenciarul Rahova unde, spun apropiații lui, trăiește un coșmar printre ceilalți deținuți din cauza condițiilor.

Fostul jurnalist încearcă totuși să facă fața regimului de detenție cu ajutorul familiei care îi trimite constant bani pentru a-și putea cumpăra apă. Și asta pentru că Dan Diaconescu folosește doar apă îmbuteliată nu doar pentru băut ci, și pentru igienă, asta după ce s-a plâns că apa din închisoare este plină de viermi.

Potrivit apropiaților, tot metabolismul lui s-a schimbat după ce a fost închis, iar dintr-un om mărunțel cum era înainte, acum s-a îngrășat foarte mult.  Soția lui i-a rămas alături și face demersuri să-l scoată din pușcărie.

”Nu există telefon în care soția lui să nu plângă când îl aude când îi povestește în ce condiții stă acolo, dar și că nu își poate vedea fetița. După ce s-a consultat cu el, Emi a decis să facă demersuri privind grațierea soțului ei, îi va scrie președintelui României și va iniția și o petiție publică”, ne-a declarat un apropiat al familiei. Am aflat că cel puțin de sărbători Diaconescu va avea parte de un răsfăț culinar, pentru că soția lui îi va găti mâncarea preferată: sarmale.

Citeste mai multe pe libertatea.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns