loading...

În sutele de pagini scrise de-a lungul vremii despre Nicolae Ceauşescu, se spune că era un devorator al şahului, dar practica, totodată, biliardul şi voleiul.

După versurile pe care le recita pe la congrese, se pare că citea foarte multe poezii ale lui Eminescu. Nu era pretențios la mâncare și avea gusturi rustice. A descoperit filmele pe la 35 de ani. Era mare fan al lui Kojak și se uita cu plăcere la filme polițiste americane, scrie evz.ro.

Participa la toate evenimentele oficiale şi adora muzica autohtonă. A fost şi un vânător înrăit, iubea marea şi a încercat să tragă şi cu arcul. 

În Galeria Foto de mai jos sunt prezentate imagini rare din viața Ceauşeştilor şi micile plăceri ale dictatorului care a condus, cândva, România. 


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here