NEWS ALERT
Eşti fumător? Mănâncă mai multă slănină! Uite ce efect are acest aliment asupra plămânilor

O serie de imagini păstrate în Arhivele Naţionale îl surprind pe Ion Iliescu (87 de ani), în urmă cu mai bine de patru decenii în urmă, distrându-se în timpul unei vacanţe a soţilor Ceauşescu.

În 1976, Ion Iliescu, pe atunci apropiat al cuplului dictatorial, a aparticpat la mai multe activităţi distractive în timpul unei vacanţe în Moldova.

Potrivit realitatea.net, fostul șef de stat se distra de minune alături de Nicolae și de Elena Ceaușescu. Peste numai 13 ani de la realizarea acestor fotografii, Ion Iliescu devenea președintele României, înlăturându-i de la putere chiar pe soții Ceaușescu, aceștia din urmă fiind executați la Târgoviște, în ziua de Crăciun a anului 1989

Imaginile provin din Fototeca online a comunismului românesc.

În sutele de pagini scrise de-a lungul vremii despre Nicolae Ceauşescu, se spune că era un devorator al şahului, dar practica, totodată, biliardul şi voleiul.

După versurile pe care le recita pe la congrese, se pare că citea foarte multe poezii ale lui Eminescu. Nu era pretențios la mâncare și avea gusturi rustice. A descoperit filmele pe la 35 de ani. Era mare fan al lui Kojak și se uita cu plăcere la filme polițiste americane, scrie evz.ro.

Participa la toate evenimentele oficiale şi adora muzica autohtonă. A fost şi un vânător înrăit, iubea marea şi a încercat să tragă şi cu arcul. 

În Galeria Foto de mai jos sunt prezentate imagini rare din viața Ceauşeştilor şi micile plăceri ale dictatorului care a condus, cândva, România. 

AICI GĂSEȘTI cele șapte MINUNI ale lui Ceaușescu. Imaginile impunătoare care au făcut senzație în întreaga lume

Vezi AICI primele imagini din buncărul secret al familiei Ceaușescu


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns