loading...

Chisturile reprezintă proeminențe ganglionare cauzate de blocajele glandelor. Iată un preparat natural care te ajută la vindecare.

Ingrediente:

50 ml tequila

50 ml zeamă de lămâie

50 g de Aloe vera

100 g miere

3-4 căței de usturoi

Mod de preparare:

Pulpa de Aloe se amestecă, mai întâi cu usturoiul pisat și zdrobit și apoi cu celelalte ingrediente. Odată omogenizată, compoziția se pune la frigider.

Publicația citată recomandă consumul unei linguri de preparat, înainte de masa de seară, timp de o lună pentru ambele tipuri de chisturi (mamare și ovariene).

Sursa: http://planetapamant.com/2016/06/01/chisturile-ovariene-si-mamare-dispar-ca-prin-minune-cu-un-singur-remediu-natural-functioneaza-cu-adevarat/


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here