Patriarhul Daniel a transmis, cu ocazia Crăciunului, un mesaj în care le urează tuturor pace şi bucurie, lumină şi speranţă, mai ales celor bolnavi şi singuri, săraci şi neajutoraţi.

În acelaşi mesaj, capul Bisericii Ortodoxe Române îi îndeamnă pe românii din străinătate să se întoarcă acasă.

”Sărbătoarea Naşterii Domnului ne cheamă să dăruim oamenilor pe care îi întâlnim iubire din iubirea lui Hristos, pace şi bucurie, lumină şi speranţă, mai ales celor bolnavi şi singuri, săraci şi neajutoraţi. Totodată, sărbătoarea Crăciunului ne cheamă să ne amintim, prin rugăciune şi semne de preţuire, de românii din jurul României şi din diaspora română. Pe toţi românii care se află în ţări îndepărtate şi au dor de Ţară şi Neam să-i îndemnăm să revină acasă.

De asemenea, să ne rugăm în aceste zile şi pentru toţi cei care suferă din cauza războiului, a persecuţiilor şi a violenţei în diferite părţi ale lumii, ca Hristos-Domnul Păcii să îi ajute să nu-şi piardă speranţa păcii şi a mântuirii. Cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului Iisus Hristos, Anului Nou şi Botezului Domnului, vă adresăm tuturor doriri de sănătate şi mântuire, pace şi bucurie, împreună cu urarea tradiţională: La mulţi ani!”, se arată în mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel.

loading...

2 COMENTARII

  1. Preanefericitul comite o blasfemie. Cei care au plecat au plevat cu voia lui Dumnezeu si numai acesta ii poate rechema inapoi. Dar nu prin vocea unui preanafaricit care umbla cu cel cu cornite si coada sub patarfir.Se pare ca BOR incepe sa duca mare lipsa de enoriasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here