NEWS ALERT
Care este semnificația fiecărui an de căsnicie? Ce daruri se oferă?

Serviciile speciale americane şi-au informat deja omoloagele germane că un grup de doi sau patru presupuşi terorişti ar intenţiona să se infiltreze pe teritoriul Germaniei şi, posibil, al Marii Britanii prin EAU şi India, la ordinul liderilor Al Qaeda, relatează  Agerpres.

Se presupune că scopul acestui grup este comiterea unor atentate teroriste în timpul sărbătorilor de Crăciun. Nu se cunoaşte însă identitatea presupuşilor terorişti.

Ceea ce se ştie este că agențiile de informații americane au furnizat date despre aceştia colegilor lor europeni încă de săptămâna trecută, iar după aceea informaţia a ajuns şi în presă.

Potrivit ziariștilor indieni, teroriștii care ar urma să se infiltreze în Europa ar putea avea tangența cu gruparea aflată la originea atentatului din oraşul indian Poona, din luna februarie a.c. O bombă artizanală a explodat atunci în restaurantul German Bakery, frecventat în special de tineri şi străini. În urma deflagraţiei, 15 persoane şi-au pierdut viaţa, între care câţiva cetăţeni străini.

Poliţia germană, conform IANS, verifică în prezent toate cererile de viză venite din India, EAU şi Pakistan, conform agenţiei de presă citate.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns