loading...

Serviciile speciale americane şi-au informat deja omoloagele germane că un grup de doi sau patru presupuşi terorişti ar intenţiona să se infiltreze pe teritoriul Germaniei şi, posibil, al Marii Britanii prin EAU şi India, la ordinul liderilor Al Qaeda, relatează  Agerpres.

Se presupune că scopul acestui grup este comiterea unor atentate teroriste în timpul sărbătorilor de Crăciun. Nu se cunoaşte însă identitatea presupuşilor terorişti.

Ceea ce se ştie este că agențiile de informații americane au furnizat date despre aceştia colegilor lor europeni încă de săptămâna trecută, iar după aceea informaţia a ajuns şi în presă.

Potrivit ziariștilor indieni, teroriștii care ar urma să se infiltreze în Europa ar putea avea tangența cu gruparea aflată la originea atentatului din oraşul indian Poona, din luna februarie a.c. O bombă artizanală a explodat atunci în restaurantul German Bakery, frecventat în special de tineri şi străini. În urma deflagraţiei, 15 persoane şi-au pierdut viaţa, între care câţiva cetăţeni străini.

Poliţia germană, conform IANS, verifică în prezent toate cererile de viză venite din India, EAU şi Pakistan, conform agenţiei de presă citate.


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here