NEWS ALERT
Cum sa scapi de herpes simplu si rapid

Impresarul a declarant pentru presa britanică că George Michael a plecat pe lumea cealaltă împăcat, alături de cei dragi.

”Cu mare tristețe confirmăm moartea fiului nostrum, fratelui și prietenului George”, se arată într-un comunicat, potrivi BBC.

Familia doreşte ca intimitatea să îi fie respectată în această dificilă şi emoţionantă perioadă şi nu va face alte comentarii”, a declarat acesta.

Circumstanţele morţii sale sunt încă necunoscute. Ambulanţa care a sosit la casa cântăreţului a constatat decesul la ora 15:42 (ora României). Poliţia spune că nu există circumstanţe suspecte privind moartea lui.

Sunt şocat. Am pierdut un prieten drag, un suflet sincer şi generos şi un artist strălucitor. Inima mea este alături de familia şi de toţi fanii săi. @George Michael #RIP”, a scris cântărețul Elton John, pe instagram, după aflarea veşti că George Michael a murit.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963, în East Finchley, Londra, fiind fiul unui restaurator grec-cipriot, care venise în anii 50 în Marea Britanie, şi al unei dansatoare britanice.

Citește mai multe pe gândul.info


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns