loading...

Impresarul a declarant pentru presa britanică că George Michael a plecat pe lumea cealaltă împăcat, alături de cei dragi.

”Cu mare tristețe confirmăm moartea fiului nostrum, fratelui și prietenului George”, se arată într-un comunicat, potrivi BBC.

Familia doreşte ca intimitatea să îi fie respectată în această dificilă şi emoţionantă perioadă şi nu va face alte comentarii”, a declarat acesta.

Circumstanţele morţii sale sunt încă necunoscute. Ambulanţa care a sosit la casa cântăreţului a constatat decesul la ora 15:42 (ora României). Poliţia spune că nu există circumstanţe suspecte privind moartea lui.

Sunt şocat. Am pierdut un prieten drag, un suflet sincer şi generos şi un artist strălucitor. Inima mea este alături de familia şi de toţi fanii săi. @George Michael #RIP”, a scris cântărețul Elton John, pe instagram, după aflarea veşti că George Michael a murit.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963, în East Finchley, Londra, fiind fiul unui restaurator grec-cipriot, care venise în anii 50 în Marea Britanie, şi al unei dansatoare britanice.

Citește mai multe pe gândul.info


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here