loading...

Aflată încă sub șocul provocat de accidentul aviatic din Marea Neagră, Rusia a fost din nou în centrul atenției astăzi, capitala, Moscova, fiind cuprinsă de panică Poliţia din capitală Rusiei a evacuat luni peste 3.000 de călători din trei gări moscovite după ce au primit un telefon de ameninţare cu bombă, transmit agenţiile de presă ruseşti, citate de Reuters.

Conform agenţiei TASS, poliţiştii folosesc câini antrenaţi să detecteze explozibil pentru a verifică gările Kazan, Leningrad şi Yaroslavl, scrie ştirileprotv.ro.

Cele trei gări se află în aceeaşi zona a Moscovei. Potrivit martorilor oculari, călătorii au fost rugați să părăsească sediile gărilor menționate și să iasă în Piața Komsomolsk, scrie izvestia.ru.

Potrivit legislației, structurile de resort sunt obligate să reacționeze prompt, indiferent dacă telefonul este anonim sau alarma este falsă.

Sursa evz.md


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here