loading...

Jurnalista publicației Gândul.info, Lelia Munteanu, face o analiză a refuzului președintelui și a reacției întârziate a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Dovadă că preşedintele PSD nu-şi proiectează nici măcar caterinca politică. Refuzul lui Klaus Iohannis era una dintre posibilităţile de care ar fi trebuit să ţină cont de săptămâna trecută. Cu sublinierea că nimeni nu se aştepta la dispreţul de a nu şi-l motiva în vreun fel…

  

M-aş fi aşteptat ca, imediat după declaraţia Preşedintelui, să apară preşedintele Dragnea cu Constituţia într-o mână şi soluţia în cealaltă. Să ne spună limpede în ce situaţie ne aflăm şi unde ne vedem. A preferat şmecheriile de felul ”înţeleg că domnul Iohannis nu vrea să respecte votul din 11 decembrie, nu vrea să dea guvernul acestei majorităţi”…

Singura dovadă de… cum se cheamă?… inteligenţă politică a venit din partea asociaţiei culturale UDMR, care a sugerat coaliţiei PSD-ALDE să mai vină naibii cu o propunere. 

Asta va şi face Dragnea, până la urmă. Dar mai vrea să se avânte într-un galop de putere spre o direcţie incertă.”, nota Lelia Munteanu.

Sursa: gandul.info


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here