loading...

E greu de crezut că Victor Ponta s-a obișnuit cu gândul că va fi un personaj secundar în PSD. După ce, în campanie, a cochetat cu PRU, Victor Ponta își arată din nou colții și îl pune la punct pe Liviu Dragnea, președintele PSD.

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea nu trebuia să cedeze presiunilor și să se propună pe el premier, nu pe Sevil Shhaideh. Fostul președinte al PSD consideră că urmașul său în fruntea social-democraților era îndreptățit pentru funcția de la Palatul Victoria pentru că a câștigat la scor alegerile.

Ponta s-a dezlănțuit la România TV și le-a amintit celor care l-au criticat pentru pactul de coabitare semnat cu Traian Băsescu în 2012 că gestul său a adus României un guvern în timp record.

”Sistemul nu l-a făcut Klaus Iohannis, ci Traian Băsescu. El doar i-a menținut în funcții. Eu nu mă așteptam ca Liviu Dragnea să cedeze. Eu mă așteptam ca Liviu Dragnea să se propună premier, pentru că a câștigat alegerile. În momentul în care a făcut o altă nominalizare, nu mai e nimic de făcut.

Am vorbit de mai multe ori cu Liviu Dragnea azi, el trebuie să ia deciziile. Eu i-am spus părerea mea. Eu mi-am asumat deciziile din 2012. Mulți m-au certat pentru pactul cu Băsescu, dar am avut guvern într-o zi atunci.”, a spus Victor Ponta la România TV, la emisiunea realizată de Cristina Șincai, ”News line”.

Ponta consideră că prin gestul său, președintele Klaus Iohannis se ”răzbună pe popor”. În plus, conform fostului premier, Iohannis îi consideră pe români ”suboameni”.

”Nu exista nicio explicație, nu e legal. E un om cu mari probleme personale de caracter și vrea să se răzbune pe popor. E un orgoliu și el considerat mereu despre poporul român că nu e popor, ci ”suboameni”, niște iobagi. I-a privit ca pe un popor de servitor.”, a adăugat Ponta.

Sursa : Stiri pe Surse


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here