loading...

E greu de crezut că Victor Ponta s-a obișnuit cu gândul că va fi un personaj secundar în PSD. După ce, în campanie, a cochetat cu PRU, Victor Ponta își arată din nou colții și îl pune la punct pe Liviu Dragnea, președintele PSD.

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea nu trebuia să cedeze presiunilor și să se propună pe el premier, nu pe Sevil Shhaideh. Fostul președinte al PSD consideră că urmașul său în fruntea social-democraților era îndreptățit pentru funcția de la Palatul Victoria pentru că a câștigat la scor alegerile.

Ponta s-a dezlănțuit la România TV și le-a amintit celor care l-au criticat pentru pactul de coabitare semnat cu Traian Băsescu în 2012 că gestul său a adus României un guvern în timp record.

”Sistemul nu l-a făcut Klaus Iohannis, ci Traian Băsescu. El doar i-a menținut în funcții. Eu nu mă așteptam ca Liviu Dragnea să cedeze. Eu mă așteptam ca Liviu Dragnea să se propună premier, pentru că a câștigat alegerile. În momentul în care a făcut o altă nominalizare, nu mai e nimic de făcut.

Am vorbit de mai multe ori cu Liviu Dragnea azi, el trebuie să ia deciziile. Eu i-am spus părerea mea. Eu mi-am asumat deciziile din 2012. Mulți m-au certat pentru pactul cu Băsescu, dar am avut guvern într-o zi atunci.”, a spus Victor Ponta la România TV, la emisiunea realizată de Cristina Șincai, ”News line”.

Ponta consideră că prin gestul său, președintele Klaus Iohannis se ”răzbună pe popor”. În plus, conform fostului premier, Iohannis îi consideră pe români ”suboameni”.

”Nu exista nicio explicație, nu e legal. E un om cu mari probleme personale de caracter și vrea să se răzbune pe popor. E un orgoliu și el considerat mereu despre poporul român că nu e popor, ci ”suboameni”, niște iobagi. I-a privit ca pe un popor de servitor.”, a adăugat Ponta.


ATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.

Sursa : Stiri pe Surse


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here