DISTRIBUIȚI
loading...

Cu toate că pare a fi reclamă, iPhone 4 a rămas si poate va rămâne cel mai rezistent telefon al celor de la Apple. iPhone 4 nu este protejat de apă, adică cei de la Apple nu îti dau o garanție pentru asta, dar un inginer din America a găsit pe fundul unui lac un iPhone, care, după un an de stat in apa, încă mai putea fi folosit.

Telefonul era al unui băiat, pe nume Michael Guntrum. Băiatul a mers in luna ianuarie să se relaxeze cu prietenii lui la un lac din aproprierea orașului în care locuia. Aceștia pescuiau la copcă. Atunci când Michael s-a ridicat sa scoată pestele prins din apă, telefonul a alunecat pe marginea găurii și a ajuns pe fundul lacului.

Telefonul a fost găsit de un inginer pe nume Daniel Kalgren din Pennsylvania. In luna septembrie lacul secase, iar Daniel, s-a dus cu detectorul de metale in căutarea unor obiecte valoroase. Astfel a dat de un iPhone 4.

Daniel Kalgren a găsit telefonul sub un strat de nămol la o adâncime de 15 centimetri. L-a luat acasă, l-a curățat si la lăsat două zile intr-un sac cu orez, pentru a scoate apa care mai era prin el. După doua zile acesta l-a încărcat, iar când l-a pornit, telefonul funcționa normal.

Daniel Kalgren declara presei americane că: „A fost singurul lucru pe care l-am găsit în acea zi. Am putut să-l pornesc si să-l folosesc pentru a afla numărul proprietarului. El știe acum că telefonul se afla la mine, iar eu am sa i-l trimit prin poștă”.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: international24.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns