loading...

Cu toate că pare a fi reclamă, iPhone 4 a rămas si poate va rămâne cel mai rezistent telefon al celor de la Apple. iPhone 4 nu este protejat de apă, adică cei de la Apple nu îti dau o garanție pentru asta, dar un inginer din America a găsit pe fundul unui lac un iPhone, care, după un an de stat in apa, încă mai putea fi folosit.

Telefonul era al unui băiat, pe nume Michael Guntrum. Băiatul a mers in luna ianuarie să se relaxeze cu prietenii lui la un lac din aproprierea orașului în care locuia. Aceștia pescuiau la copcă. Atunci când Michael s-a ridicat sa scoată pestele prins din apă, telefonul a alunecat pe marginea găurii și a ajuns pe fundul lacului.

Telefonul a fost găsit de un inginer pe nume Daniel Kalgren din Pennsylvania. In luna septembrie lacul secase, iar Daniel, s-a dus cu detectorul de metale in căutarea unor obiecte valoroase. Astfel a dat de un iPhone 4.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Daniel Kalgren a găsit telefonul sub un strat de nămol la o adâncime de 15 centimetri. L-a luat acasă, l-a curățat si la lăsat două zile intr-un sac cu orez, pentru a scoate apa care mai era prin el. După doua zile acesta l-a încărcat, iar când l-a pornit, telefonul funcționa normal.

Daniel Kalgren declara presei americane că: „A fost singurul lucru pe care l-am găsit în acea zi. Am putut să-l pornesc si să-l folosesc pentru a afla numărul proprietarului. El știe acum că telefonul se afla la mine, iar eu am sa i-l trimit prin poștă”

Sursa:international24.ro

 

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here