loading...

Nu mai e mult până când Barack Obama va părăsi Casa Albă, predând ștafeta prezidențială recent alesului președinte, Donald Trump. Totuși, înainte de a pleca, Obama aplică o ultimă lovitură Moscovei.

Astfel, președintele american a semnat un decret prin care impune noi sancțiuni împotriva Rusiei. Ministerul rus al Finanțelor a anunțat că sancțiunile vizează șase persoane și 5 organizații rusești. Pe lista se regăsesc și șeful GRU, serviciul de informații al armatei, și cei trei adjuncți ai săi, conform Blitz care citeaza Ria Novosti

Între timp, Reuters anunță că, potrivit unui reprezentant al administrației americane, SUA a expulzat din țară 35 de diplomați ruși, aflați în consulatul din San Francisco și ambasada din Washington. Se mai spune că aceștia trebuie să părăsească cele două mari orașe în termen de 72 de ore.

Miercuri, CNN anunță că Obama are în vedere să impună noi sancțiuni Rusiei din cauza probabilei implicări a acesteia în atacurile cibernetice asupra sistemului informațional de vot al țării.

Ministerul rus de Externe nu a întârziat să răspundă, declarand că, prin astfel de acțiuni, administrația Obama nu vrea decât să își justifice propriul eșec. Kremlinul a anunțat deja că Rusia va răspunde sancțiunilor Washingtonului.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here