DISTRIBUIȚI
loading...

Marile capitale europene sunt în stare de alertă. Anul acesta, petrecerile de Revelion din marile oraşe vor fi păzite cu mitraliere şi supravegheate din elicopter. S-a recurs la aceste măsuri din cauza nenumăratelor atentate teroriste din acest an, informează B1 TV.

Zeci de mii de români se vor bucura de intrarea în noul an în marile capitale ale Europei. Însă, anul acesta, de Revelion, străzile capitalelor europene vor fi împânzite de autorităţi. Din cauza riscului terorist, în oraşe precum Berlin, Londra sau Paris autorităţile vor fi în alertă şi vor lua măsuri sporite de securitate.

Turiştiii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare dacă aleg să îşi petreacă Revelionul într-unul din aceste locuri. Astfel, în Berlin, poliţişti cu mitraliere vor patrula în marile pieţe, iar autoritatile germane vor supraveghea totul și cu ajutorul elicopterelor.

Măsurile vin în urma atentatului sângeros de la târgul de Crăciun, când un camion de peste 20 de tone a intrat cu viteză în mulţime, a omorât 12 oameni şi a rănit alţi 48.

În Franţa, starea de urgenţă a fost prelungită până anul viitor, în urma atentatului de la Nisa. În caz de urgență, polițiștii au dreptul să vă evacueze din restaurantul în care vă aflați sau din piața în care petreceți. Mai mult, pe Champs-Elysees oamenii vor fi supravegheați de zeci de mii de poliţişti.

În Londra este cel mai ridicat risc de atentat terorist. Peste 100.000 de oameni vor merge pe malurile Tamisei, ca să asiste la focurile de artificii, dar în zona de securitate vor intra doar cei care au bilet.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Nici în Moscova autoritățile nu au timp să petreacă. Tradiţionalul Revelion din Piaţa Roşie este păzit cu sfințenie.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns