loading...

Marile capitale europene sunt în stare de alertă. Anul acesta, petrecerile de Revelion din marile oraşe vor fi păzite cu mitraliere şi supravegheate din elicopter. S-a recurs la aceste măsuri din cauza nenumăratelor atentate teroriste din acest an, informează B1 TV.

Zeci de mii de români se vor bucura de intrarea în noul an în marile capitale ale Europei. Însă, anul acesta, de Revelion, străzile capitalelor europene vor fi împânzite de autorităţi. Din cauza riscului terorist, în oraşe precum Berlin, Londra sau Paris autorităţile vor fi în alertă şi vor lua măsuri sporite de securitate.

Turiştiii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare dacă aleg să îşi petreacă Revelionul într-unul din aceste locuri. Astfel, în Berlin, poliţişti cu mitraliere vor patrula în marile pieţe, iar autoritatile germane vor supraveghea totul și cu ajutorul elicopterelor.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Măsurile vin în urma atentatului sângeros de la târgul de Crăciun, când un camion de peste 20 de tone a intrat cu viteză în mulţime, a omorât 12 oameni şi a rănit alţi 48.

În Franţa, starea de urgenţă a fost prelungită până anul viitor, în urma atentatului de la Nisa. În caz de urgență, polițiștii au dreptul să vă evacueze din restaurantul în care vă aflați sau din piața în care petreceți. Mai mult, pe Champs-Elysees oamenii vor fi supravegheați de zeci de mii de poliţişti.

În Londra este cel mai ridicat risc de atentat terorist. Peste 100.000 de oameni vor merge pe malurile Tamisei, ca să asiste la focurile de artificii, dar în zona de securitate vor intra doar cei care au bilet.

Nici în Moscova autoritățile nu au timp să petreacă. Tradiţionalul Revelion din Piaţa Roşie este păzit cu sfințenie.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here