Detalii șocante despre ucigașul ambasadorului Rusiei în Turcia și motivațiile care au dus la gestul său extrem încep să apară în presa internațională. Reamintim că ambasadorul Andrei Karlov a fost împușcat în 19 decembrie de tânărul de doar 22 de ani, Mevlut Altintas, într-o galerie de artă.

loading...

Conform cotidianului britanic Daily Mail, ucigașul ar fi avut o legătură amoroasă cu o rusoaică ce ar fi agent secret al serviciilor de informații occidentale. Potrivit mai multor informații apărute în presa turcă, Altintas ar fi avut o iubită din Rusia care i-ar fi spălat creierul, făcându-l să comită asasinatul.

Sora acestuia, Seher Ozeroglu, a declarat că „fratele său arăta de parcă ar fi fost ghidat atunci când a tras în ambasador”. Ea vorbește și despre un bărbat misterios, cunoscut sub inițiala „C”, care s-a întâlnit cu fratele ei în Ankara, după ce acesta a părăsit casa lor din provincie.

Rusoaica misterioasă ale cărei nume, vârstă și foto nu se cunosc până în acest moment, ar fi fost deja interogată de serviciile de informații rusești. Conform cotidnaului turc, Hurriyet Today, femeia ar putea fi parte a unui plan pus la cale de serviciile secrete occidentale sau de un terorist care lucrează pentru clericul Fetullah Gullen, cunoscut opozant al președintelui turc Erdogan.

Într-un raport al poliției turce, citat de mass-media din Rusia, se spune: „Este foarte important să înțelegem dacă această femeie este din serviciile speciale, din organizația lui Gullen sau este omul mafiei. De asemenea, rusoaica poate fi agent al serviciilor secrete occidentale. Folosindu-se de sexualitatea sa, ea ar fi putut crea o legătură cu ucigașul turc, care l-ar fi îndreptat spre crimă


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here