loading...

Patronul echipei de fotbal Steaua București, Gigi Becali, are parte de un sfârșit de an dezastruos, primind, în prag de 2017, o veste cât se poate de neașteptată și, totodată, proastă. Echipa lui Gigi Becali riscă excluderea din Liga 1 și dezafilierea de la FRF după ce a pierdut procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Potrivit juristului „militarilor”, sentința Curții de Apel București, care a stabilit că echipă lui Becali nu poate purta numele Steaua sau Steaua București, este executorie.

Asta înseamnă că Registrul Comerțului trebuie să schimbe denumirea societății care administrează clubul latifundiarului din SC FC Steaua București SA cu un alt nume ales de acesta.

Problema pentru Becali este că, dacă Registrul Comerțului va opera modificarea până la finalu acestui sezon, adică până la finalul lunii mai, echipa sa riscă să fie dezafiliata și exclusă din campionat.

Asta pentru că Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice al FRF arată, la articolul 2, punctul 1, că modificarea numelui unui membru afiliat se efectuează numai în pauză competițională dintre sezoane, adică în vară.

„Articolul 2-Schimbarea denumirii cluburilor

1. FRF ține evidența nominală a membrilor afiliați și avizează schimbările denumirii acestora, astfel încât să se evite confuziile privind denumirea. Cluburile pot solicita FRF/AJF/AMFB schimbarea denumirii sub care figurează ca membri afiliați numai în perioada dintre două ediții ale campionatului.”

Situația formației lui Becali este cu atât mai delicată cu cât Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat deja că va schimba numele clubului de îndată ce juristul CSA Steaua va transmite documentele privind sentința executorie a instanței.

Sursa ziare.com


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here