loading...

Un bărbat ucis în atacul din Clubul Reina a supravieţuit celor două atentate de lângă stadionul Besiktas, din 10 decembrie.

Una dintre cele 39 de persoane ucise în atacul din Clubul Reina din Istanbul, în noaptea de Anul Nou, supravieţuise celor două atentate cu bombă din 10 decembrie, din districtul Besiktas, când 45 de persoane au murit.

Fatih Çakmak, agent de pază, era de serviciu la Clubul Reina atunci când un terorist îmbrăcat în costum de Moş Crăciun a scos arma cu care a facut atâtea victime, relatează Dailysabah.com.

Potrivit aceleiaşi surse, Fatih Çakmak a fost printre primii ucişi.

Bărbatul era de serviciu pe stadion în seara de 10 decembrie, când a avut loc meciul de fotbal dintre Besiktas şi Bursaspor. Atunci, două maşini-capcană au explodat în apropierea stadionului, deflagraţiile ucigând 37 de politişti şi 8 civili.

Fatih Çakmak a supravieţuit celor două atentate doar ca să moară 21 de zile mai târziu.

Hot News informează că autorităţile turce au anunţat că, în urma atacului armat din noaptea de Anul Nou, 39 de persoane, între care mulţi cetăţeni străini, şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 69 au fost rănite după ce un atacator înarmat necunoscut a deschis focul în clubul Reina din Istanbul, în timp ce 500-600 de persoane sărbătoreau trecerea dintre ani pe malul european al Bosforului.

Conform autorităţilor, atacatorul a intrat în clubul de noapte îmbrăcat în costum de Moş Crăciun şi a împuşcat mai întâi un poliţist şi un civil care erau în faţa localului din Istanbul. Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 01.30.

 


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here