loading...

Turcia a fost lovită din nou de teroriști, cel puțin 39 de oameni fiind uciși într-un club select din Istanbul.

Pe internet a apărut un filmuleț din clubul de noapte Reina, locul masacrului din noaptea de Anul Nou. Imaginile sunt filmate cu câteva orea înainte ca atactorul să deschidă focul.

În imagini se văd mulți oameni bucurându-se de moment, aprinzând artificii și dansând pe acordurile muzicii. La câteva ore după, imaginile video au devenit de coșmar, videoclipul pe care vi-l vom prezenta mai jos arătând imagini cutremurătoare de la fața locului


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here