NEWS ALERT
La 31 de ani câştigă sute de mii de euro dintr-o afacere la care nimeni nu s-ar fi gândit

După naștere, la bebeluș vin multe rude să împărtășească bucuria părinților și îl împresoară pe nou-născut cu sărutări. O astfel de manifestare a emoțiilor nu este întotdeauna benefică. Sărutările pot să-i facă rău copilului.

Savina French-Bell, o tânără mamă din orașul Gloucester și-a publicat istoria emoționantă, prin care dorea să le avertizeze pe toate mămicile.

La doar o săptămână de la naștere pe fața micuței Sienna, a apărut o erupție roșie. Veziculele se înmulțeau rapid. Fetița nici nu putea să mănânce, din cauza durerii!

Avea și  prurit insuportabil. Fetița se scărpina întruna, rănindu-și fața până la sânge.

La început medicii au presupus că ea are o reacție alergică, dar medicamentele nu aveau niciun efect. După câteva luni, medicii unei clinici private au reușit să determine cauza erupției. Sienna avea o infecție cu virusul herpetic!

Cel mai probabil, boala i-a fost dată prin sărutul unei persoane cu un astfel de virus. Pentru sugari, virusul poate deveni fatal!

Din fericire, Sienna a primit ajutor calificat și a început să se însănătoșească.

Deși procesul de vindecare va dura ani buni, viața micuței nu mai este în pericol. Iar mămica ei vrea să-i pună în gardă pe toți părinții, pentru ca aceștia să nu permită rudelor să le sărute nou-născuții, deoarece asemenea lucruri se pot sfârși tragic!

Sursa: perfectmedia.tv

Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns