loading...

După naștere, la bebeluș vin multe rude să împărtășească bucuria părinților și îl împresoară pe nou-născut cu sărutări. O astfel de manifestare a emoțiilor nu este întotdeauna benefică. Sărutările pot să-i facă rău copilului.

Savina French-Bell, o tânără mamă din orașul Gloucester și-a publicat istoria emoționantă, prin care dorea să le avertizeze pe toate mămicile.

La doar o săptămână de la naștere pe fața micuței Sienna, a apărut o erupție roșie. Veziculele se înmulțeau rapid. Fetița nici nu putea să mănânce, din cauza durerii!

Avea și  prurit insuportabil. Fetița se scărpina întruna, rănindu-și fața până la sânge.

La început medicii au presupus că ea are o reacție alergică, dar medicamentele nu aveau niciun efect. După câteva luni, medicii unei clinici private au reușit să determine cauza erupției. Sienna avea o infecție cu virusul herpetic!

Cel mai probabil, boala i-a fost dată prin sărutul unei persoane cu un astfel de virus. Pentru sugari, virusul poate deveni fatal!

Din fericire, Sienna a primit ajutor calificat și a început să se însănătoșească.

Deși procesul de vindecare va dura ani buni, viața micuței nu mai este în pericol. Iar mămica ei vrea să-i pună în gardă pe toți părinții, pentru ca aceștia să nu permită rudelor să le sărute nou-născuții, deoarece asemenea lucruri se pot sfârși tragic!

Sursa: perfectmedia.tv


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here