loading...

Deși părea că va fi înghițită de mari firme de profil din Europa, compania românească Astra Arad, deținută de omul de afaceri Valer Blidar, revine în forță. A lansat la ediția a XI-a a Forumului Railway Pro de Tehnologii și Servicii modelul de tramvai ”Autentic”, cel mai nou produs românesc.

Vechiul tramvai ”Imperio” era creația constructorilor germanii de la Siemens, avea 50% componente originale, fiind fabricat sub licență la Arad.

Modelul ”Autentic”, recent scos pe piață este fabricat integral din componente produse în România sau importate, relatează digi24.ro

Potrivit Railway Pro, motoarele electrice sunt fabricate în România, la ICPE București. Unele sisteme, precum cel de urmărire video este importat, deoarece în România nu se produc astfel de sisteme.

Tramvaiul are un design modern și atractiv, ușile de acces cu două canaturi, cu o lățime totală de 1300mm, pe de-o parte sau de ambele părți, în funcție de cerințele clientului, oferă un acces ușor și rapid, pentru pasageri.

Acest nou produs este dotat cu podea  coborâtă, pentru mai mult confort. Interioarele sunt spațioase, în culori luminoase, modificate în funcție de cerințele clientului, aer condiționat în cabina vatmanului și în corpul destinat pasagerilor. Prezintă display-uri mari pe care informațiile pot fi citite cu ușurință de către pasageri.

Sursa: stireazilei.com


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here