loading...

Românii  se pricep la fotbal, politică, sunt poeți, dar anatomia nu e punctul lor forte. Cel puțin asta demonstrează întrebarea unei românce adresate într-un grup al conaționalilor săi din străinătate.

„Am bănuieli că soțul meu m-a înșelat și am născut și am crescut copilul altei femei!”, este doar o parte a comentariului postat de româncă. Restul continuă în aceeași notă de naivitate. Deși nu este exclus, internauții cred că nu este vorba de nicio farsă, ci de neștiință.

De altfel, nu e nevoie să vă reamintim că în țara noastră peste 40.000 de elevi din clasele 1-8 au renunţat, în 2015, la frecventarea orelor. Rata analfabetismului în România ajunge la 6%, fiind cea mai ridicată din Europa de Est, iar cărţile sunt obiecte rare, 41% din elevi având în casă mai putin de 10 cărţi.

În acest context, nu este exclus ca femeia în cauză să nu știe că… situația descrisă de ea e imposibilă. „Doamne, așa ceva e incredibil!”, „Dă-mi adresa, să îți trimit o carte de anatomie!”, „Cum de nu te doare prostia ta?”, au fost numai câteva dintre răspunsurile pe care românca le-a primit.

Sursa: a1.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here