NEWS ALERT
Sfaturile pe care le vi da Dr. Oz. ca sa arătați mai tineri! Care aliment are un conținut ridicat de licopen?

Românii  se pricep la fotbal, politică, sunt poeți, dar anatomia nu e punctul lor forte. Cel puțin asta demonstrează întrebarea unei românce adresate într-un grup al conaționalilor săi din străinătate.

„Am bănuieli că soțul meu m-a înșelat și am născut și am crescut copilul altei femei!”, este doar o parte a comentariului postat de româncă. Restul continuă în aceeași notă de naivitate. Deși nu este exclus, internauții cred că nu este vorba de nicio farsă, ci de neștiință.

De altfel, nu e nevoie să vă reamintim că în țara noastră peste 40.000 de elevi din clasele 1-8 au renunţat, în 2015, la frecventarea orelor. Rata analfabetismului în România ajunge la 6%, fiind cea mai ridicată din Europa de Est, iar cărţile sunt obiecte rare, 41% din elevi având în casă mai putin de 10 cărţi.

În acest context, nu este exclus ca femeia în cauză să nu știe că… situația descrisă de ea e imposibilă. „Doamne, așa ceva e incredibil!”, „Dă-mi adresa, să îți trimit o carte de anatomie!”, „Cum de nu te doare prostia ta?”, au fost numai câteva dintre răspunsurile pe care românca le-a primit.

Sursa: a1.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns