loading...

În China se află cel mai înalt pod din lume, situat la aproape 600 de metri înălţime deasupra unui râu.

Podul Beipanjiang se înalţă la 565 m peste albia râului Beipan, în provincia Guizhou, din sud-vestul Chinei, şi va rivaliza în ceea ce privește numărul celor care-l traversează cu cel de pe râul Sidu din provincia Hubei, afirmă reprezentanţii departamentului de transport din Guizhou.

Are o lungime de 1.341 de metri, iar construcția a început în anul 2013. Costul total al lucrărilor și materialelor se cifrează la aproape 138 de milioane de euro.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Podul suspendat va conecta rutier provinciile Guizhou şi Yunnan. În provincia Guizhou erau deja şapte dintre cele mai înalte zece poduri din China.

China este țara podurilor la extreme. În luna august 2016 a fost deschis publicului cel mai înalt pod de sticlă din lume.

Sursa: bihon.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here