NEWS ALERT
Locul din Romania unde bărbații au si câte patru soții. Cum i-au poreclit oamenii dintr-un oraș?

McDonald’s și-a atras critici dure din partea Vaticanului după ce a deschis un restaurant imens de tip fast-food la parterul unei clădiri istorice din Cetatea Eternă, cu vedere spre Piața Sfântul Petru, în inima Vaticanului, notează stiripesurse.ro.

Celebra companie și-a inaugurat restaurantul din inima Vaticanului, în ciuda obiecțiilor formulate de unii reprezentanți ai Bisericii Catolice și de rezidenții zonei. Într-un interviu pentru ziarul La Repubblica, cardinalul Elio Sgreccia a a declarat că deschiderea restaurantului este o „rușine”, și că acest spațiu ar fi trebuit folosit pentru a-i ajuta pe nevoiași, scrie New York Times.

Conform contractului încheiat cu fondul care administrează proprietățile imobiliare ale Sfântului Scaun, compania americană va plăti nu mai puțin de 30.000 de euro chirie lunară pentru spațiul de 538 mp de la parterul unei clădiri în care locuiesc mai mulți cardinali catolici, în apartamentele de la etaje.

Se pare că vecinii „de deasupra” nu sunt prea încântați de invadarea pământului sfânt al Vaticanului de către compania ce este privită drept un simbol al capitalismului occidental și al alimentației nesănătoase.

Cardinalul Elio Sgreccia a catalogat investiția ca fiind „perversă și lipsită de respect” față de moștenirea culturală creștină, specificul Pieței Sfântul Petru și gastronomia italiană, în general.

Sursa: antena3.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns