loading...

În statul Michigan, din SUA, James Bristle, un fermier, a văzut ceva ciudat ieșit din noroi. Alături de un prieten, James a început sa sape in jurul obiectului.

Și-a dat seama ca era ceva făcut din os. A dezgropat ceea ce păreau a fi coastele unui animal, apoi a găsit un craniu, coloana vertebrala si doi colți uriași. Toate erau rămășițele unui mamut lânos, ruda preistorică a elefanților.

In momentul in  care a realizat ce a descoperit, James a cerut ajutorul specialiștilor de la Universitatea din Michigan. Aceștia au datat scheletul ca având o vechime de 15.000 de ani.

Bristle a donat osemintele  Universității Michigan, care, in schimb, a denumit scheletul Mamutul Bristle, in onoarea lui James Bristle, cel care l-a descoperit.

Sursa: kanald.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here