NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

Parchetul General este obligat de lege sa inceapa urmarirea penala pentru cele sustinute de Ghita. Traian Basescu si-a recunoscut afirmatiile din inregistrarea scoasa de Sebastian Ghita. probele pe care Ghita le-a pus la dispozitie fiind suficiente pentru inceperea anchetei, indiciile fiind suficente.

Cat il priveste pe Ghita, este clar ca sustinerile lui valoreaza autodenunt. Ce inseamna asta? Ca el se recunoaste participant si vinovat de infractiuni. Potrivit legii, insa, in situatia autodenunturilor, daca organele de ancheta n-au fost sesizate anterior denuntului, faptuitorul se bucura de o protectie juridica. Evident ca Ghita a facut parte din sistem, dar asta nu inseamna automat ca sustinerile lui sunt neadevarate si nu trebuie luate in seama.

Potrivit stiripesurse.ro, aceasta abordare este eronata din punct de vedere juridic. Este dincolo de dubiu ca Ghita, incoltit, nu a mai avut ce pierde si incearca sa se apere astfel. Sau, poate, la incercarea celorlalti de a-l elimina din joc prin inchisoare, el riposteaza cu devoalarea mecanismului de suprimare? Nu-l cunosc pe Ghita daca ma întrebați.

Lucrurile trebuie sa se deruleze acum exclusiv in mod juridic, fara partizanate si pasiuni. Este un test esential pentru statul roman. Oricum, s-a ajuns prea departe. Daca s-au intamplat toate acestea, inseamna ca statul este captiv tiranismului.

Intr-un stat normal Președintele statului n-ar fi indraznit sa spuna ce a spus Traian Basescu, iar daca ar fi spus, institutiile ar fi reactionat de indata… La noi, institutiile sunt complice. Ele sunt in afara cadrului constitutional. Divizia SRI de aparare a Constitutiei trebuie sa-si faca datoria!


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns