NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

Pentru a doua oară în istorie, deşertul Sahara are parte de zăpadă. Deșertul s-a făcut alb pentru prima oară în ultimii 37 de ani, relatează dailymail.co.uk.

Fotoreporterul amator Karim Bouchetata a imortalizat cu aparatul său de fotografiat imagini incredibile cu zăpadă care a acoperit nisipul din deşertul algerian.

Ultima dată a nins în Deşertul Sahara în ziua de 18 februarie 1979, în Ain Sefra. S-a depus atunci un firav strat de zăpadă, dar şi acesta s-a topit după o jumătate de oră.

De data aceasta, stratul de zăpadă din Sahara care e și cel mai mare deşert fierbinte din lume – tot din Ain Sefra, s-a topit abia a doua zi.
Oraşul se află la o altitudine de aproximativ 1.000 de metri deasupra nivelului mării şi este mărginit de lanţul muntos Atlas.

Deşertul Sahara se întinde pe o zonă largă din nordul Africii şi a suferit de-a lungul istoriei modificări de relief şi temperatură. Cu toate că este un deşert foarte uscat, se aşteaptă ca acesta, cu timpul, să devină o zonă verde din nou, cum a fost în urmă cu 15.000 de ani, susţin specialiştii.

Sursa: unimedia.info


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns