DISTRIBUIȚI
loading...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, avertizări cod galben si portocaliu de ninsori si viscol pentru mai mult de juma tate din tara.

Potrivit ziare.com, care citează site-ul Administrației Naționale de Metorologie Codul portocaliu vizează 11 judete si Capitala, iar cel galben este valabil pentru 15 judete. Codul galben este valabil de joi, ora 22:00, pana vineri la ora 20:00, timp in care vor fi ninsori însemnate cantitativ si local viscolite.

Meteorologii anunța ca ninsorile se vor extinde treptat dinspre Lunca Dunării si vor cuprinde sudul, centrul si estul tarii. In Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul si centrul Moldovei, precum si in zona Carpaților de Curbura, local ninsorile vor fi însemnate cantitativ si se va depune strat de zapada consistent.

De asemenea, va fi viscol in Dobrogea, in cea mai mare parte a Munteniei si in jumătatea sudica a Moldovei unde vântul va avea intensificări cu viteze de 50…70 km/h.

In Carpatii de Curbura si zona înalta din Carpații Meridionali rafalele vor depăși 80…90 km/h, iar zapada va fi spulberata si troienita. La începutul intervalului pe litoral vor fi precipitații mixte si se va depune polei.

Codul portocaliu va fi valabil vineri intre orele 02:00 si 18:00. Judetele afectate de codul portocaliu sunt: Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Giurgiu, Ilfov si Teleorman, impreuna cu Bucuresti.

Meteorologii anunta ca viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70…85 km/h, reducand vizibilitatea sub 50 m si local troienind zapada.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Potrivit ziare.com, Ministrul de Interne a convocat Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta Prima masura a ministrului de Interne, Carmen Daniela DAN, a fost sa convoace Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta in urma anuntului meteorologilor


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns