loading...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, avertizări cod galben si portocaliu de ninsori si viscol pentru mai mult de juma tate din tara.

Potrivit ziare.com, care citează site-ul Administrației Naționale de Metorologie Codul portocaliu vizează 11 judete si Capitala, iar cel galben este valabil pentru 15 judete. Codul galben este valabil de joi, ora 22:00, pana vineri la ora 20:00, timp in care vor fi ninsori însemnate cantitativ si local viscolite.

Meteorologii anunța ca ninsorile se vor extinde treptat dinspre Lunca Dunării si vor cuprinde sudul, centrul si estul tarii. In Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul si centrul Moldovei, precum si in zona Carpaților de Curbura, local ninsorile vor fi însemnate cantitativ si se va depune strat de zapada consistent.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


De asemenea, va fi viscol in Dobrogea, in cea mai mare parte a Munteniei si in jumătatea sudica a Moldovei unde vântul va avea intensificări cu viteze de 50…70 km/h.

In Carpatii de Curbura si zona înalta din Carpații Meridionali rafalele vor depăși 80…90 km/h, iar zapada va fi spulberata si troienita. La începutul intervalului pe litoral vor fi precipitații mixte si se va depune polei.

Codul portocaliu va fi valabil vineri intre orele 02:00 si 18:00. Judetele afectate de codul portocaliu sunt: Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Giurgiu, Ilfov si Teleorman, impreuna cu Bucuresti.

Meteorologii anunta ca viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70…85 km/h, reducand vizibilitatea sub 50 m si local troienind zapada.

Potrivit ziare.com, Ministrul de Interne a convocat Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta Prima masura a ministrului de Interne, Carmen Daniela DAN, a fost sa convoace Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta in urma anuntului meteorologilor

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here