loading...

În Regatul Unit, scoţianul Stuart Wilson a plătit cca. 32.000 de lire sterline (aproape 38.000 de euro), ultimii bani din economiile sale de-o viaţă, pentru doar două hectare de teren în regiunea South Wales.

În urmă cu 12 ani, Wilson era convins că sub pământul cumpărat de el este îngropat un oraş medieval.

A avut dreptate. Ajutat de sute de voluntari, a scos la lumină vestigii pe care istoricii le credeau pierdute.

În grădina scoţianului, au apărut treptat ruinele oraşului industrial Trellech, cu multe obiecte de muzeu. Acum valoarea terenului ţine de patrimoniul naţional scoţian.

Sursa:realitatea.net


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here