NEWS ALERT
Sfaturile pe care le vi da Dr. Oz. ca sa arătați mai tineri! Care aliment are un conținut ridicat de licopen?

Curățatul urechilor, inclusiv în interior (pentru a îndepărta ceara formată) este o practică obișnuită mai ales în rândul femeilor. Copiii sunt și ei curățați în același mod, sau preiau obiceiul văzut la mamele lor. Un medic avertizează.

Douglas Backous, medic specialist la Institutul de Neuroştiinţă din Seattle, spune că poţi ajunge să suferi de probleme destul de grave, dacă îţi cureţi urechile. El susține că urechile nu trebuie curăţate niciodată, având în vedere că metodele de curățare a urechilor pot să provoace infecţii cutanate.

El se adresează în primul rând persoanelor care folosesc beţişoare de urechi pentru igienizare şi explică faptul că această practică poate să distrugă bariera naturală a urechii.

Ceara care se formează în urechi este, după spusele medicului, un produs al organismului care protejează urechea atât de bacterii cât şi de ciuperci.
Eliminarea constantă a stratului de ceară poate duce la apariţia infecţiilor, la îmbolnăvirea urechii atât interioare cât şi a pavilionului urechii.

Specialistul susţine că beţişoarele de urechi, de fapt, nu curăţă deloc urechea aşa cum ar trebui şi nu fac decât să îndese ceara formată în mod natural. În timp se formează un dop ce împiedică oxigenarea zonei urechii interne şi afectează în mod serios auzul.

Unii chiar au pățit-o au mers la medic să le scoată dopul.

Dacă tot nu renunțați să îndepărtași ceara, medicii ORL recomandă utilizarea doar a prosopului, în nici un caz a bețișoarelor.

Sursa:.stirilekanald.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns