Apocalipsa din Biblie pare mai aproape decât oricând iar semnele care o prevestesc au fost observate clar în ultimii ani.

loading...

Potrivit lui David Meade, un cercetător citat de metro.co.uk, în toamna acestui an, undeva în intervalul septembrie – octombrie, Terra va fi distrusă după o coliziune cu o altă planetă. (VEZI VIDEO MAI JOS)

Cercetătorul se bazează pe câteva date strânse în urma unor studii pe care le-a făcut de-a lungul timpului și e convins că omenirea va dispărea în 2017. Mai mult, știe exact și data la care se va întâmpla totul.

Lumea este ținută la distanță de această informație pentru a se evita panica, dar oamenii importanți știu deja că sfârșitul va veni în octombrie 2017 și au început deja să-și construiască adăposturi speciale”, spune David Meade. Dacă ar fi să-l ascultăm pe Meade, autorul cărții ”Planet X: The 2017 Arrival”, atunci n-ar mai avea rost să ne facem planuri prea mari de viitor si nici adaposturi, atat timp cat PAMANTUL ar putea fi distrus.

NASA a luat poziție și a lămurit rapid situația: ”Dacă Planeta X ar fi existat și ea s-ar fi ciocnit cu Pământul sau dacă omenirea ar fi fost amenințată de ceva gata să aibă punctul de impact în 2017, atunci fiți convinși că fiecare om putea să vadă cu ochiul liber, pe cer, tot ceea ce se spune în aceste cărți. Astronauții și aparatele noastre nu au detectat absolut nimic ciudat în spațiu, așa că nu sunt motive de îngrijorare”, notează a1.ro.

Un alt scenariu care anunta Sfârșitul Pământului in toamna acestui an vine exact de la NASA care a identificat de curând o „uriaşă” flotă a extratereştrilor care a pătruns deja în Sistemul Solar. Aceasta ar putea invada Pământul şi ar duce la o extincţie în masă, în septembrie 2017.

O altă variantă care va distruge Pământul ar fi declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial, dezvăluie publicaţia Daily Star, citata de RomaniaTV,  tot în septembrie 2017.

Mass-media a mai informat că există scurgeri de informaţii referitoare la un document al Kremlinului care ar fi fost dezvăluit în cadrul unei întrevederi secrete la cel mai înalt nivel între vice-preşedintele american Joe Biden şi preşedintele rus Vladimir Putin. În cadrul acestei întrevederi secrete cele două înalte oficialităţi s-ar fi înţeles să coopereze în scopul de a apăra Pământul de o eventuală invazie extraterestră „la nivel planetar”, cu un sistem de rachete special create în acest scop.

Unii dintre cei care au dat atenţie acestor informaţii cred mai degrabă că varianta cea mai plauzibilă ar fi izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, de vreme ce de la Moscova s-au scurs informaţii detaliate despre o bombă nucleară în stare să distrugă Franţa în totalitate, ceea ce a alimentat speculaţiile privind izbucnirea unui război nimicitor.


ATENȚIE! VĂ AVERTIZĂM că dacă dați CLICK AICI veți urmări IMAGINI video NĂUCITOARE. Filmarea poate crea panică de aceea nu va fi afișată pe această pagină.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

14 COMENTARII

  1. Numai Dumnezeu stie cand e sfarsitul lumii, noi ajungem de ne omoram unu pe altu pana vine sfarsitul lumii, SFARSITUL il facem noi cu mana noastra

  2. De zeci de ani PROSTITI lumea cu sfarsitul din septembrie !!! Alta luna n-ati mai gasit ? ? ? Ati terminat cu nostraPU.LAS, BABA CLOANTA VANGA si dan diaconescu in direct prin rect, in reluare si in registrat si veniti acum cu NASA, NASU si CUMATRU !!! TERMINATI DRACULUI cu CA.CATURILE voastre ca nu mai pune botu la ele nici macar nostraPU.LAS – vostradamus – INVENTIA MASONO-IUDAICA de SPALAT si CONTROLAT mintile IDIOTILOR !!! !!!

  3. Sunteţi de tot c——l. Vă voi comenta iar, şi iar, şi iar. Băgaţi panică în oameni cu porcăriile voastre. Sper să vă —– CNA-ul!

  4. Prima data sa vina sfarsitul illuminatilor si al francmasonilor si apoi mai vedem pentru restul. Sa cada asteroidul, sa vina al treilea razboi mondial si al patrulea, dar la illuminati si la masoni. Dupa ce ii vad pe toti sfarsiti, mai stam de vorba.

  5. ”oamenii importanți știu deja că sfârșitul va veni în octombrie 2017 și au început deja să-și construiască adăposturi speciale” Pt ce sa mai faca adaposturi din moment ce dupa presupusa coleziune cu alta planeta ar urma ca pamantul sa explodeze ?, Aiureli ale unui nebun si altii mai nebuni ii dau ”apa la moara”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here