loading...

Intr-un mesaj adresat noului prim ministru, Sorin Grindeanu distribuit pe mai multe pagini de internet, mai multi parinti din Bacau se arata revoltati de decizia luata de Inspectoratul Scolar Judetean de aici, de a nu intrerupe cursurile scolare în acest județ, având în vedere ca și aici se vor inregistra temperaturi mai mici de – 20 de grade inclusiv în zilele de miercuri și joi. Iată mesajul pe care va rugam sa-l distribuiți cât mai mulți pe rețelele de socializare, poate așa cei în măsura sa ia decizii își vor îndrepta atenția și spre aceasta zona a tarii.

„Buna dimineata! In primul rand, va felicitam pentru functie si va dorim mult succes in activitate! Domnule prim-ministru, cu deosebit respect va aducem la cunostinta nemultumirea mai multor parinti din Onesti, jud. Bacau, in legatura cu decizia de a suspenda cursurile scolare doar in unele judete, avand in vedere ca, in zona noastra, gerul va continua pana joi, iar judetul Bacau nu a suspendat aceste cursuri.

E de neinteles pe ce criterii s-au bazat aceste decizii diferite intre judete vecine, cu temperaturi asemanatoare. Persoanele responsabile de aceste decizii ar trebui sa se gandeasca la urmatoarele aspecte reale si „dureroase”, atat pentru copilasi, cat si pentru parinti: faptul ca unii copii sunt mai sensibili, cu imunitate scazuta si numai noi, parintii stim cat ne chinuim cu ei, cu antibiotice, cu febre si nopti nedormite, cu greutatea invoirii de la serviciu pt a merge cu ei la medic si nu in ultimul rand, cu sumele consistente de bani aruncati pe medicamente.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Credeti-ne, sunt momente in care ajungem la disperare din cauza acestor situatii repetate, iar acum vedem ca, la temperaturi de -25, -20 grade, dimineata si -15 grade la pranz, copilasi de 6,7,8,9,…. anisori ( nu mai spun si de cei de gradinita), sunt obligati sa iasa din casa, din cauza indiferentei unora cu putere de decizie la nivel local, judetean si central. De asemenea, fiind prima zi de scoala, dupa 2 saptamani de vacanta si tinand cont de temperaturile actuale, va dati seama ce frig vor indura copiii, mai ales ca unele gradinite si scoli au ramas cu geamuri vechi de 35-40 ani.

Va rugam, respectuos, sa tineti cont de parerile parintilor, pentru ca ei sunt cei care simt aceasta greutate, zi de zi! Va multumim pentru intelegere si asteptam ca, macar astazi (duminica), sa fie luata o masura inteleapta si de OMENIE, in toate judetele in care se vor inregistra temperaturi la fel de scazute! Cu deosebit respect, parinti din Onesti!”.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here